Reima lagersalg

reima logo

Åbningstider

fredag, 8. juli 2016 til lørdag, 9. juli 2016
Onsdag kl. 10:00 - 19:00
Torsdag kl. 10:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 19:00

Adresse

Albuen 28
6000 Kolding
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Besøg website »

Kom til Reima Outlet salg i Kolding

og spar op til 80% på vores Sommer & Vinter kollektioner.

Flot børnetøj i bedste kvalitet!

Flyverdragter, badetøj, fleece & softshell jakker, bukser, regntøj, huer, handsker, sko & støvler

Str. 0-14 år

De modtager dankort og kontanter

Der har ikke været lagersalg i Kolding i mange år, om det kommer igen ved vi ikke, men hvis det gør sender vi dig en reminder mail, så husk at melde dig på.

De sidste gange der har været lagersalg, har de holdt det sammen med Norrøna som sælger outdoor tøj til voksne. Det er et norsk mærke der er ekstremt populært i Norge men knap så kendt i Danmark endnu. Det passer rigtig godt sammen med det Reima laver nemlig overtøj til børn, de har også lidt tøj men det er overtøjet de er bedst til og det er til børn i alle aldre, hvor man kan få rigtigt gode vinterjakker eller regntøj, og det kan virkelig holde til at blive brugt, og det skal overtøj være når vores børn bruger det i børnehave, skole eller på en skiferie. For vi ved det er vigtigt at vores børn har noget overtøj som kan holde dem varme og tørre, så de bare kan slå sig løs udendørs. 

Vi krydser fingre for at der kommer et lagersalg igen, vi holder løbende kontakt og ser om ikke muligheden kunne opstå igen, men vi må se det er ikke sikkert det kan lade sig gøre, men så kan man købe det online.

Se ellers også lagersalg med børnetøj