Rabens Saloner lagersalg

rabens saloner logo

Åbningstider

torsdag, 8. marts 2018 til søndag, 11. marts 2018
Fredag kl. 10:00 - 17:00
Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Adresse

Rabens Saloner
Amerikavej 15A
1756 København V, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Rabens Saloner lagersalg 2018

Mere info kommer senere

Kom og gør et kup, når vi sælger ud fra tidligere kollektioner og samples. Varerne er nedsat med op til 80%. Vi fylder op løbende.

Lækkert og sofistikeret tøj med masser af detaljer og unikke prints og mønstre, Rabens Saloners design er meget elegant, og der er kræset for detaljerne og kvaliteten, du vil nu kunne gøre et kup på deres lagersalg, hvor du kan finde tidligere kollektioner og kollektionsprøver til stærkt nedsatte priser.

Designeren bag brandet er nysgerrig, eventyrlysten og kreativ, og det kan ses i alle hendes smukke og unikke designs. Man kan tydeligt se i hendes produkter, at de er designet ud fra eksotiske og skjulte steder i verden, som hun har besøgt i sit liv. Vi føler os i hvert fald en smule mere eksotiske og udenlandske, når vi ifører os tøj fra Rabens Saloner. Du må endelig ikke snyde dig selv for dette lagersalg!

Der kan blive trængt til lagersalget med barnevogne, men der skal selvfølgelig være plads til alle. Vi anbefaler, at man stiller barnevogne i vores forbutik, der ligger ifb. med lagersalgsområde, hvis der er trængt.

 

Der er få gratis parkeringspladser til rådighed. Vi anbefaler, at man benytter sig af det nærliggende parkeringshus (lige om hjørnet).

Vi gør opmærksom på, at der ved VIP arrangementet også er åbent for Rabens Saloners familie.