Queenz Lagersalg

queenz logo

Åbningstider

lørdag, 1. juni 2013 til søndag, 2. juni 2013
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Sverigesgade 10
4610 Haslev, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Queenz børnetøj lagersalg

Lagersalg med pigetøj som f.eks. kjoler, toppe, bukser, leggings, jeans, strik med mere i str. 7 - 16 år.

Du kan spare op til 75%

Lagersalget eksisterer desværre ikke længere. De har valgt ikke at afholde lagersalg, men skulle det ske igen vil det komme ud på reminder listen her, så husk at melde dig til hvis du gerne vil have besked. Vi håber der kommer lagersalg igen i fremtiden, i mellemtiden kan du se alle de andre børnetøj lagersalg der er.

Tøj til tweens og teens

Queenz designer tøj til børn og teenagere som gerne vil have lidt mere smart tøj. For vi kender det nok, os med vores børn, at der kommer et tidspunkt hvor de børnetøjsmærker vi normalt køber, ikke længere er smarte eller så fører de ikke store størrelser. Derfor er det rart med et mærke der laver tøj til børn der er imellem størrelserne 140 og XS, for der er nemlig ikke mange mærker der laver tøj til børn i de størrelser.
Derfor er Queenz lagersalg også ekstremt populært når de endelig holder noget, fordi der ikke er så mange danske mærker i tweens og teens kategorien, og de mærker der er, er ofte de amerikanske som er i den dyre ende, og Queenz laver tøj i en lavere pris klasse, hvilket gør det ekstremt billigt når der er lagersalg. Så skal du have noget tøj til dine børn som er smart og ikke koster en formue, så kunne Queenz være et oplagt valg.