Qnuz lagersalg

qnuz logo

Åbningstider

onsdag, 1. juni 2016 til torsdag, 2. juni 2016
Onsdag kl. 14:00 - 19:00
Torsdag kl. 14:00 - 18:00

Adresse

Enghavevej 24
8620 Kjellerup
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Lagersalg med accessories

De sælger smykker, tasker, ure, sko, bælter og lidt tøj.

Du sparer mellem 50% og 80% i forhold til, hvad man køber varerne for i butikkerne. 

Tilmeld dig reminder listen hvis du vil have besked om næste lagersalg.

Der bliver fyldt op løbende! 

Qnuz accessories blev etableret i 2008, og har siden da tilbudt kunderne deres stilfulde, men anderledes og mere rå stil. Den første lancering fandt sted på Copenhagens International Fashion Fair (CIFF) og hver sæson opstiller de med en ny kollektion, som tager inspiration i tidens trends med et mix af farver, som QNUZ er bedst kendt for. QNUZ har efter få år ekspanderet til Skandinavien, flere dele af Europa og også mode byen Tokyo, med stor succes både til voksne og teenagere. Navnet QNUZ stammer oprindeligt fra en besked, hvori der var skrevet Knuz i stedet for knus og dette endte med navnet QNUZ som nu bringer et smil på læben.

Et lagersalg som du vil elske hvis du godt kan lide tilbehør som smykker, bælter, tasker, tørklæder og andre ting til at pifte et outfit op, og det er både om det er til hverdag eller fest, her er rigtigt meget at vælge imellem, og priserne er ekstremt lave så du kan måske hurtigt få fyldt en pose. Vi er meget begejstret for deres lagersalg, og håber også at du bliver det.

Tag dine veninder under armen og kom med til lagersalg i Kjellerup tæt på Silkeborg, hvor der sikkert vil være et godt tilbud til dig. Se alle andre aktuelle lagersalg