Pure Fashion Online Lagersalg

pure fashion logo

Åbningstider

mandag, 6. april 2020 til lørdag, 6. juni 2020

Betalingsmetoder

dankort visa mastercard amex

Besøg website »

Pure Fashion Online Lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten ' Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

! Spar op til 75% ! ---> KLIK HER!

Pure Fashion er skabt med henblik på at levere mode til den prisbevidste forbruger.
De mener som virksomhed, at der ikke er nogen grund til, at du som forbruger skal betale overpriser, for produkter der burde koste det halve.

De har derfor valgt at skære dyre mellemled fra, og give tilbage til deres kunder, i form af store rabatter på alle deres produkter. De kører med lave priser, og deres udvalg skifter hele tiden. Du kan i øjeblikket spare helt op til 75%, og deres mindste besparelse er på 50%.

De køber deres varer direkte fra producenten. Det er denne metode, der gør, at de kan være billigere end deres konkurrenter, og ikke behøver at betale for dyre agenter og andre mellemled. Det gør også, at de er nogle af de første med den nyeste mode, hvorimod mange andre skal igennem en masse salgsled, som gør at de først får det nyeste som de sidste. 

De har mere end 30 års erfaring fra den danske mode scene, og det er den erfaring, de bruger til at sikre dig de seneste nye produkter.

Gå ind på www.pure-fashion.dk for at købe trendy accessoires og sko til kvinder med store besparelser.