Premier Outlet Budapest

Kort for Premier Outlet Budapest

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag kl. 10:00 - 20:00
Onsdag kl. 10:00 - 20:00
Torsdag kl. 10:00 - 20:00
Fredag kl. 10:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 20:00

Adresse

Budaörsi út 4
2054 Biatorbágy, Ungarn
Find vej

Besøg website »

Outletshopping i Budapest

Oplev en hel ny verden af shopping på Premier outlet, som er Ungarns største outlet center. Med over 80 butikker kan der tilbydes hundredvis af førende mode- og livsstilmærker, med fabelagtige rabatter på 30-70% hele året rundt.

Du kan blandt andet finde de velkendte internationale mærker som Adidas, United Colors Of Benetton, Calvin Klein, Desigual, Diesel, Gant, Ecco, Guess, Hugo Boss, Levi's, Mango, Nike, Pepe Jeans, Puma, Superdry og mange, mange flere mærkevarer. Der er varekategorier som mode, boliginteriør, udendørstøj, sportstøj med flere. 

Du kan også finde restauranter som tilbyder en lang række catering og forfriskninger. Så om du bare har lyst til at holde en kort pause og få fødderne smidt op med en kop kaffe og en snack eller vil spise frokost, så er der noget for hele familien. Du kan være sikker på at finde noget, der passer til enhver smag. Du kan også holde lidt pause og blive underholdt på børnenes Legeplads, når I har været rundt omkring i outlettet og børnene trænger til at få deres energi brændt af. 

Outlettet ligger i byen Biatorbágy som kun er en køretur på 20 minutter væk fra Budapest, så det er et værd at tage ud og besøge - og så hvis du er vild med artitektur.