Facebook pixel
Dk's største guide Bliv VIP medlem

Pompdelux lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som medlem og få automatisk besked om kommende lagersalg

Pompdelux børnetøjs lagersalg

Pompdelux holder desværre ikke længere lagersalg.

Skulle de komme til det igen, så vil vi give besked pr. mail - tilmeld dig reminder listen og vær blandt de første som høre om lagersalget.

 

Der har ikke været lagersalg siden 2014, og det er fordi de har valgt at åbne en outlet butik i Ringsted outlet i stedet for, her har de så åbent hver dag og du behøver derfor ikke stå i kø fra kl. 5 om morgenen for at komme til lagersalg, hvilket var der køen startede førhen, de åbnede kl. 10.00 men folk startede med at komme allerede kl. 5.00 for at stå i kø, det var på det tidspunkt derfor også et af Danmarks mest vilde lagersalg, hvis ikke det vildeste, folk gik helt amok og der var spidse albuer blandt dem der kom, hvilket også kunne gøre det til lidt af et gedemarked for personalet. Og folk slæbte hjem i store sække, nok også meget mere end de havde brug for, men det var også ekstremt billigt, priserne var fra 10,- og op efter, men du fik op til 80% rabat, så kan godt forstå hvis man shoppede igennem. 

Der er med sikkerhed ikke de samme gamle gode priser i deres outlet, til gengæld er der mere ro og orden, så du nemt kan gå rundt og shoppe det du mangler, og dine børn kan prøve tøjet inden i køber det. 

Der vil være børnetøj i str. 80 - 152 cm.

Vi krydser fingre for et kommende lagersalg igen. Ellers kan du se andre børnetøjs lagersalg her.

Adresse:

Grydhøjparken 10
8381 Tilst
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Løbende opfyldning
Parkering
Kørestolsvenligt lokale
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ