PLACE de BLEU lagersalg

place de bleu logo

Åbningstider

mandag, 18. september 2017 til fredag, 22. september 2017

Adresse

Rentemestervej 80
2400 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

PLACE de BLEU design lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg hos PLACE de BLEU, hvor de sælger ud af 2. sortering, unikke prototyper og tidligere kollektioner. Du har mulighed for at spare helt op til 50%. Der vil være løbende opfyldning, så alle kan få lækre produkter med hjem.

PLACE de BLEU designer brugsting, der gør en forskel. Designs, der skaber positiv opmærksomhed og daglig glæde over kvaliteten - det gode håndværk og det unikke udtryk. De tre produktlinjer har fokus på Interiør og Bolig (Prima Bleu), Accessories (Belle Bleu) og børn (Petit Bleu). 

Barnevogne er velkomne.
Der er gratis parkering foran systuen og i nærheden. 

Place de Bleu sætter fokus på godt håndværk og god kvalitet, ved at deres produkter produceres i Danmark på deres systue i København. Derfor vil der heller ikke være et kæmpe sortiment af den samme vare. Du finder kun et lille parti af samme varer, og du kan derfor finde unikke produkter til dit hjem, og samtidigt støtte op omkring et godt projekt. 

Da det er et stykke tid siden sidst der var lagersalg, så håber vi selvfølgelig på at der kommer et nyt. Vi ved dog ikke med sikkerhed om det kommer til at ske, men vi holder øjne og øre åbne for muligheden, men i mellemtiden så kan du altid finde lagersalg på Lagersalg.com. Vi lister alle de nyeste lagersalg og der er alt fra design til vin og lidt ind imellem, så tjek listen ud nu.