Piro lagersalg

piro logo

Åbningstider

onsdag, 7. oktober 2015
kl. 14:00 - 20:00Ingen info om åbningstider.

Adresse

Gørtlervej 2, 2. sal
2400 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Piro mode lagersalg

Lagersalg med modetøj fra mærkerne: PIRO, Elisa Cavaletti, Leidiro, Angels Never Die, Funky Staff, Lauren Vidal.

Du finder skjorter, bukser, strik, dunjakker mm.

De modtager kun kontanter

Spar 60 - 80 %

Str. S - XXL

Vi kender ikke datoen for et nyt lagersalg, eller om der overhovedet kommer et nyt lagersalg, men hvis der gør sender vi besked ud via reminder mails, så husk at tilmelde dig.

Piro er en import virksomhed der importerer varer fra primært Italien, som de så sælger til butikker i Danmark, deres sælgere kører rundt og besøger butikkerne og viser deres tøj frem, derfor har de en masse prøver fra det tøj sælgerne tidligere har haft med rundt, og de har lidt lagervarer som måske har været lidt svært at sælge ud til butikkerne, men det betyder jo ikke det er dårligt eller ude af mode, det kan også være de bare har købt for meget hjem i forhold til forventninger til salget, derfor vil der være tøj i alle str. eller i s-xxl og kun til kvinder, de har også sko og sandaler samt lidt tilbehør.

Mens vi venter på et nyt lagersalg, er det godt vi har så mange andre gode lagersalg lige nu, ja der er lagersalg mere eller mindre hver dag året rundt forskellige steder i Danmark, og det er rigtigt meget indenfor mode men også interiør, delikatesser og meget andet finder du på et af de mange lagersalg som Lagersalg.com hver uge annoncerer på siden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev hvis du vil holdes opdateret