GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
OX Denmarq Online Lagersalg
OX Denmarq Online Lagersalg
OX Denmarq Online Lagersalg
OX Denmarq Online Lagersalg

OX Denmarq Online Lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Online lagersalg hos OX DENMARQ

Nu er det tid til at forkæle dig selv, for OX DENMARQ er endnu engang klar til at byde dig velkommen til deres spektakulære online lagersalg!

Grib chancen for at skabe en stilfuld og unik indretning i dit hjem med op til 70% rabat på deres luksuriøse udstillingsmodeller og varer, der kun blev sorteret fra på grund af små kosmetiske detaljer.

Du vil finde en forbløffende samling af smukke marmorsofaborde i forskellige størrelser, lækre kernelæderstole, smarte væghylder og charmerende skamler. Dette er din mulighed for at opgradere dit hjem med tidløs elegance til en brøkdel af prisen. Vær klar til at udforske deres eksklusive tilbud, før de forsvinder!

Hvor og hvornår?
Webshoppen 13. - 15. oktober 2023
>>> SHOP HER <<<

Betaling:
På webshoppen kan du betale med betalingskort.

Arrangør:
OX DENMARQ
Dette lagersalg er markedsført af Lagersalg.com i samarbejde med arrangøren.

OX DENMARQ er et dansk designbrand, som laver møbler, accessories og belysning i kvalitetsmaterialer til ærlige priser. De har egen produktion i Skovlunde, hvor deres dygtige smede sørger for produktion af stel til borde og stole. Bordene laves i en lang række materiale, men er især kendetegnet ved eksklusive marmortoppe.

Deres marmor består af hvid Carrara, grøn Indio, grå Italian, brun Emperador og sort Marquina. Ligeledes laves stolene i flere materialer, men er især kendetegnet ved brugen af vegetabilsk garvet kernelæder. Deres læder kommer fra spanske kvæg og er håndskåret og håndsyet.

Se også andre møbel lagersalg her.

 

Betalingsmuligheder:

Dankort
VISA
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B