Outlet Mekka

outlet mekka logo

Åbningstider

lørdag, 7. marts 2015 til søndag, 8. marts 2015
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Gigantium
Willy Brandtsvej 31
9220 Aalborg, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Stor outlet messe i Gigantium i Aalborg

du finder en lang række udstillere, som alle har gode tilbud på deres varer, du kan finde, tøj, sko, accessories, møbler, interiør, børnetøj mm. En ting er sikkert du vil helt sikkert kunne finde et godt tilbud.

Spar op til 80 %

Kæmpe lagersalg i Aalborg, det sker ikke så tit der er lagersalg i Aalborg så det er med at slå til når du har chancen.

Det er en messe som mange andre hvor hver udstiller har en stand, her sælger de så hver deres varer, det betyder også at udvalget er stort og meget blandet, der vil være både tøj og tilbehør til børn, modetøj til kvinder og mænd, sportsudstyr, møbler og andet til hjemmet, ja du finder alt imellem himmel og jord. Når der er tale om forskellige udstillere er det også forskelligt hvilket betalingsformer de modtager, derfor husk at have alle muligheder åbne, også kontanter da det kan ske der er nogen som ikke tager imod kort eller mobilepay.

Outletmessen er en oplagt weekend udflugt hvis du er en der kan lide at gøre en god handel, for her er det oplagt og hvis du har børn kan du med fordel planlægge dine køb hjemmefra, så du ved hvilket tøj de mangler så du kan købe lidt frem i tiden også.

Der er mulighed for både at spise og drikke, så der skulle ikke være nogen undskyldning for de knap så shoppeglade familiemedlemmer for ikke at tage med, de kan nemt finde et sted at slappe lidt af.

Se også Lagersalg i Nordjylland