Outlet Collection at Niagara

Kort for Outlet Collection at Niagara

Åbningstider

Ingen info om åbningstider.

Adresse

300 Taylor Road
L0S1J0 Niagara-on-the-Lake, Ontario, Canada
Find vej

Besøg website »

Outlet Center nær Niagara Falls

Stort outletcenter med et bredt udvalg af kendte designer mærker. Der er både mode og livstilsprodukter at finde i centeret, og de mest kendte mærker, de har er Tommy Hilfiger, Michael Kors, Coach og kendte Canadiske mærker. De har åbent alle ugens syv dage inklusiv søndag. Der er rig mulighed for parkering, hvis du kører dertil i bil, og hvis du ikke har en bil selv, så er der mulighed for offentlig transport fra Toronto.

Skal du have fat i nogle af de populære mærker inden for mode, ja så er det her du skal tage hen der er et kæmpe udvalg af internationale mærker som er ekstremt populære, og så gør det jo ikke noget når du kan sparer helt op til 70%. 

Der er dog også andet end mode i centret, du kan f.eks. også finde Lindt chokolade, the Body Shop, Zwilling, og de sælger jo chokolade, skønheds produkter og køkken udstyr, så der er lidt for enhver smag, og faktisk er der også nogle danske mærker i centret, så hvis du helst vil støtte den danske modeschene så kan du shoppe hos Ecco, Jack & Jones og Pandora, de spænder lidt bredt i deres priser og ligger fra den billige ende med jack & Jones og til den dyrer med Pandora.

Når du nu er på shopping, så kan man her faktisk tage sin hund med det er ikke mange steder du kan det længere, men de er hunde venlige og du kan se på deres oversigt, hvilket butikker din hund er velkommen i.