Oliver's Petfood lagersalg

olivers lagersalg

 

 

Åbningstider

onsdag, 6. september 2017
kl. 12:00 - 18:00


Adresse

Herstedvang 10
2620 Albertslund
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

FEJL!!! Olivers holder IKKE åbent i dag d. 4/10

Kom til lagersalg hos OLIVERS 

Som du kender fra OLIVERS lagersalg, så bliver lageret spækket med super gode tilbud! - og om du kommer kl. 12 eller lige før luk, så skal vi nok sørge for masser af gode tilbud til ALLE!

SPAR:

- 25% på ALT denne dag!

- 50% - 70% på 2. sortering fodersække

- Op til 50% på restvarer i tilbehør

- Særlige LAGERSALGS-KUP – Kom og kig!


Tager du en ven med, som ikke har handlet hos OLIVERS før, giver vi 10% ekstra i rabat til jer hver – på jeres samlede ordre!


Vi serverer varmt og koldt til ganen samt lidt til den søde tand!

Vi glæder os til at se dig :)

 

OBS: Til lagersalget kan man ikke kombinere tilbuddene med andre tilbud eller medlemsrabatter.

Naturens egne råvarer

- og kød som 1. ingrediens

OLIVERS foder er produceret af de bedste råvarer fra naturens eget skattekammer - og har alle kød som 1. ingrediens. I vores Classic produkter anvendes oprindelige kornsorter som havre, sorghum og hirse, der alle har et lavt indhold af gluten og betragtes som nogle af de sundeste kornsorter for mennesker og dyr. Ønsker du helt at undgå korn, kan du vælge vores kornfri produkter. Vores foder er naturligvis ikke tilsat kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

OLIVERS stiller de højeste kvalitetskrav til din hund og kats foder

I OLIVERS sætter vi høje krav til din hund og kats foder. For os er det ikke tilstrækkeligt, at dit dyrs foder lever op til de lovmæssige krav på området - med Olivers foder er du sikret, at dit dyr får den korrekte balance af alle de vigtige næringsstoffer, som det har behov for. Desuden har vi - i samarbejde med førende dyrlæger - tilsat en række ekstra næringsstoffer, som gavner din hund og kats sundhed nu og gennem hele deres liv.

Råvarekvalitet & sporbarhed
OLIVERS går meget op i råvarernes kvalitet og sporbarhed - af samme årsag bruger vi primært europæiske råvarer i vores foderprodukter, da vi her har nemmere ved at spore råvarernes oprindelse og kvalitet - og derved kan garantere en høj råvarekvalitet i vores produkter.

Meget mere end foder

OLIVERS er meget mere end naturligt super premium foder. Vi har også et stort udvalg i godbidder, pleje, legetøj og andet tilbehør til hund og kat.