GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Ønskebørn lagersalg

Ønskebørn lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Lagersalg med udstyr, tilbehør og tøj til børn

Lagersalg med tøj str. 0 - 12 år, klapvogne, legetøj, autostole, interiør, møbler, sko, overtøj og meget mere.

Mærker: Name It, Bundgaard, Zig-Zag, Reima, Hummel, Danefæ, Didrikson, Color Kids, Molo, Bisgaard, Kids-up, Småfolk, new balance og mange andre.

Spar op til 70%

Vi kender alle sammen Ønskebørns butikker som ligger i hele landet, det er en kædebutik men de ejes hver især af enkelte ejere som så "lejer" selve konceptet Ønskebørn, derfor er det også en butik som holder lagersalg, da det er deres egne varer de har købt ind til butikken.

Det er ved at være længe siden at der sidst har været et Ønskebørn lagersalg, men forhåbentligt kommer det igen og hvis det gør, så kan vi give dig besked, hvis du tilmelder dig reminder listen.

Har du små børn eller er du gravid, så kan en tur i Ønskebørn være en nødvendighed, for der skal en del udstyr og tøj til mens børnene er små, og det kan være dyrt at få det hele købt som skal bruges, specielt de første år, derfor er det lækkert at kunne købe det hele på tilbud eller til lagersalg, hvor du kan spare rigtigt mange penge, da det både er på barnevogne, senge og andre store ting som er dyre i budgettet, men du kan også købe en masse af det tøj du måske skal bruge det næste års tid. 

Følg med her på siden hvis du vil holdes opdateret om et evt. lagersalg. Ellers kan du se andre lagersalg med bl.a. børnetøj her.

Adresse:

Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B