Muubs & Andersen Furniture lagersalg

fb cover
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
VIP adgang torsdag d. 28. oktober kl. 15:00 - 21:00
VIP er afsluttet.

Åbningstider

Efterår 2022

Adresse

Orebygårdvej 9, Tjørring
7400 Herning, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Muubs & Andersen Furniture lagersalg i Herning

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Kom til stort lagersalg, hvor du kan spare helt op til 75% på udvalgte designmøbler og interiør – fotoprøver, 2. sorteringsvarer, prototyper, udgåede varer, møbler fra showroom m.m.

De har fundet det allerbedste frem til dig fra både Andersen Furniture og Muubs, så der er masser af nedsatte varer i lagerhallen.

Gør et kæmpe kup på en række af unikke produkter bl.a. til borddækningen, spisestuen, køkkenet, stuen, kontoret, entréen, soveværelset, badeværelset og uderummet – kort sagt alt hvad hjertet begærer indenfor møbler og interiør.

Åbningstider 2021:
*Torsdag den 28. oktober kl. 15:00 - 21:00 - Adgang for Lagersalg.com's VIP medlemmer med gyldig billet
Fredag den 29. oktober kl. 13:00 - 20:00
Lørdag den 30. oktober kl. 10:00 - 15:00

*Venner & familie af huset vil også deltage i VIP timerne.

Adresse:
Orebygårdvej 9
7400 Herning

Praktisk information: 
Personalet fylder løbende op med varer, så længe lager haves. 
Barnevogne skal parkeres udenfor hallen.
Lokalet er kørestolsvenligt.
Gratis parkering ved adressen.
OBS! Varer skal afhentes samtidig med køb. Husk evt. trailer.

 

Om Muubs
Hos Muubs går de ind for at bevare originaliteten og tilstræber at designe produkter, der har en lang levetid og et råt udtryk. De laver produkter til hjemmet, der fejrer individualiteten af de mennesker, der bor i det. Produkter, der skaber en kontrast, leger med din fantasi, ældes yndefuldt og tilføjer sjæl og historie i vores hjem. Stræb efter det uperfekte, fordi intet i denne verden er perfekt. I stedet bør vi finde skønheden, der ligger gemt i uperfekthederne. Muubs kalder det ”beauty in imperfection”

Om Andersen Furniture
Hos Andersen tror de på det ekstraordinære. På møbler og interiør, der er skabt med hjertet. Med historie, passion og kærlighed til det gode håndværk – og som holder i både kvalitet og design. Ved at forene ”fresh design” og ”solid work” gør de det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter. Præcis som de har gjort igennem mere end 100 år.