Minimum & Moves Lagersalg

minimum logo

Åbningstider

tirsdag, 9. juni 2020 til onsdag, 10. juni 2020
Tirsdag kl. 11:00 - 19:00
Onsdag kl. 11:00 - 19:00

Adresse

Fabrikvej 14
8260 Viby J, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Minimum & Moves lagersalg i Aarhus

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Minimum & Moves lagersalg – spar 50-80%

Kom til sommerens store Minimum og Moves lagersalg med tøj til både mænd og kvinder i alle aldre. Du finder populære styles fra de to brands Minimum og Moves med besparelser på mellem 50-80%. Lageret er fyldt op med lækre varer til lave priser.

Åbningstider:
Tirsdag den 9. juni kl. 11:00 - 19:00
Onsdag den 10. juni kl. 11:00 - 19:00

Adresse:
Fabrikvej 14
8260 Viby J

Personalet sørger for at fylde nye varer op følgende, så uanset hvilken dag du kommer, vil du opleve at der er et stort udvalg af varer.

De følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og sørger for god plads, så det er muligt at holde den nødvendige afstand. De har lavet følgende tiltag for at sikre alle en god oplevelse:

- De opfordrer de besøgende til at benytte hele åbningstiden.
- Der vil være løbende opfyldning af varer alle tre dage.
- De opfordrer alle til at spritte deres hænder af løbende.
- De opfordrer til at man bliver hjemme, hvis man føler sig syg.
- De opfordrer alle til at holde god afstand til hinanden.
- De sikrer at der er god plads i lokalet.
- De sikrer at der er store prøverum med mulighed for afstand.

Praktisk information:
Betaling foretrækkes med MobilePay eller Dankort, men kontanter er også muligt.
Størrelser: Damer, XS - XL (34 - 42). Herrer, XS - XXL (46 - 56).
Barnevogne er velkomne.
Kørestolsvenligt lokale.
Der er gratis parkeringsforhold tæt ved indgangen.

 

Minimum byder på skandinavisk inspirerede styles til både mænd og kvinder. Der er fokus på produkter af høj kvalitet – og du finder både klassikere til basisgarderoben og helt unikke, iøjnefaldende styles, som er perfekte til de særlige begivenheder.

Moves er et brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. Med et modigt, rå og feminint udtryk skaber Moves unikke styles, som sørger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

Minimum plejer at holde lagersalg 2 x årligt - i foråret og i efteråret. Som noget ekstra i år, holder de sommer lagersalg i Aarhus. Du har her mulighed for at shoppe sidste sæsons varer til særdeles skarpe priser. Du opnår helt op til 80 % rabat. Du kan finde alt fra lækre frakker og kjoler til den næste fest, bukser, trøjer og også tøj til mænd. Udover Minimum mærket, vil der også være tøj fra Moves By Minimum som er tøj med print og friske farver. Minimums forårs- og efterårs lagersalg foregår på deres eget lager i Bording mellem Silkeborg og Ikast, lageret er meget stort med store gange og et bredt udvalg af tøj der er pænt bøjlet op, deres lagersalg er derfor nemt og overskueligt at shoppe løs ved.