Minimum Lagersalg

minimum logo

Åbningstider

Forår 2020

Adresse

Fabriksvej 20
7441 Bording, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Minimum lagersalg i Midtjylland

 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Ny dato endnu ikke klar - hold øje med denne side 

 

Minimum lagersalg – spar 50-80%

Kom til efterårets store minimum lagersalg med tøj til både mænd og kvinder i alle aldre. Du finder populære styles fra de to brands minimum og moves med besparelser på mellem 50-80%.

Åbningstider:

Størrelser:
34-44   
Xxs-xxl
48-56

Praktisk information:
Barnevogne er velkomne 
Gode parkeringsforhold lige ved adressen.
Løbende opfyldning af varer.
kørestolsvenligt lokale. 

Indgang:
Det kræver ikke billet at deltage i lagersalgets almindelige åbningstider, og indgangen er gratis her.
Ønsker du at deltage i VIP timen, kræver dette gyldig VIP billet. 


VIP timen deles med Minimums egen inviterede VIP'ere.
Vil du først ind og få fingre i Minimums lækre tøj? Så har du mulighed for at trække en VIP-billet og komme ind før alle andre.
Som VIP-medlem har du mulighed for at trække 1 stk. VIP billet til dig selv, din billet giver kun adgang for dig, du kan ikke medbringe andre på din billet, og du kan heller ikke give den ud. På din billet står der hvornår VIP timen er. I VIP timen bliver du lukket ind sammen med et begrænset antal mennesker, så i kan shoppe i ro og mag. Udover at der ikke er mange mennesker eller lang kø, får du førsteret til at shoppe varerne til lagersalg. Ret smart hvis du vil shoppe store mængder af Minimums lækre tøj :)

Du kan læse mere om VIP-medlemskab her: https://www.lagersalg.com/vip-club 

Minimum byder på skandinavisk inspirerede styles til både mænd og kvinder. Der er fokus på produkter af høj kvalitet – og du finder både klassikere til basisgarderoben og helt unikke, iøjnefaldende styles, som er perfekte til de særlige begivenheder.

Moves er et brand, hvor fine detaljer og farverige prints er i fokus. Med et modigt, rå og feminint udtryk skaber moves unikke styles, som søger for, at du har de nyeste tendenser i din garderobe.

Minimum plejer at holde lagersalg 2 x årligt, i foråret og i efteråret, du har her mulighed for at shoppe sidste sæsons varer til særdeles skarpe priser, du opnår helt op til 80 % rabat. Du kan finde alt fra lækre frakker og kjoler til den næste fest, bukser, trøjer og også tøj til mænd. Udover Minimum mærket, vil der også være tøj fra Moves By Minimum som er tøj med print og friske farver. Minimums lagersalg foregår på deres eget lager i Bording mellem Silkeborg og Ikast, lageret er meget stort med store gange og et bredt udvalg af tøj der er pænt bøjlet op, deres lagersalg er derfor nemt og overskueligt at shoppe løs ved.