Mater Aarhus Lagersalg

Mater lagersalg
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
VIP adgang den 19. september kl. 19:00 - 21:00
VIP er afsluttet.

Åbningstider

torsdag, 19. september 2019 til lørdag, 21. september 2019
Fredag kl. 08:00 - 19:00
Lørdag kl. 09:00 - 14:00

Adresse

Søren Nymarksvej 17
8270 Højbjerg, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Mater Aarhus Lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Møbel-lagersalg hos Mater Design.

Find populærer produkter som High Stools, Low Stools og Bowl Tables, samt belysning til meget lave priser.  Til lagersalget vil der også blive solgt ud af tidligere kollektioner, prøver, 2. sortering og andre rester med en besparelse på op til 70%.

Praktisk information:
Husk traileren.
Løbende opfyldning af varer. 
Barnevogne er velkomne.
Gode parkeringsmuligheder ved adressen.
Varer købes som beset og byttes ikke.

Vil du også ind og shoppe før alle andre? - Som VIP-medlem har du mulighed for at tage 1 stk. VIP billet til dig selv, med en VIP billet i hånden lukker vi dig ind i VIP timen. I VIP timen er der kun adgang for et begrænset antal mennesker, dette sikrer dig god plads at shoppe på, og du kan shoppe det lækre udvalg før dørene åbnes for alle andre kunder. Rigtigt god ide hvis der skal shoppes igennem ;)
VIP billetterne bliver frigivet fredag den 6. september 2019 kl. 12.00

 

Mater er baseret på etisk design - Mater design er skandinavisk inspireret med en produktion der er skånsom for miljøet. Derudover er det et brændpunkt at hvis det er udenlandsk produktion, så er det med lokale håndværksmetoder og med etiske ansvarlige materialer. 

"The name is the daily reminder of our small contribution to preventing the challenges ‘mother earth’ faces." - Henrik Marstrand, CEO & founder

Kort sagt er Mater design et brand med CSR som fokus, når de producerer deres skandinaviske og minimalistiske interiør samt møbler!