Mater Lagersalg

Mater lagersalg

 

 

Åbningstider

fredag, 10. maj 2019 til lørdag, 11. maj 2019

fredag: kl. 10:00 - 19:00
lørdag: kl. 10:00 - 14:00


Adresse

Mater Earth Gallery
Glentevej 47
2400 København
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mastercard mobilepay

VIP fordel
VIP adgang den 9 maj 2019 kl. 18.00 - 20.00
Afsluttet


Mater Lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Møbel-lagersalg hos Mater Design.

Find populærer produkter som High Stools, Low Stools og Bowl Tables, samt belysning til meget lave priser.  Til lagersalget vil der også blive solgt ud af tidligere kollektioner, prøver, 2. sortering og andre rester med en besparelse på op til 70%.

Praktisk information:
Husk traileren.
Løbende opfyldning af varer. 
Barnevogne er velkomne.
Gode parkeringsmuligheder ved adressen.
Varer købes som beset og byttes ikke.

Vil du også ind og shoppe før alle andre? - Som VIP-medlem har du mulighed for at tage 1 stk. VIP billet til dig selv, med en VIP billet i hånden lukker vi dig ind i VIP timen. I VIP timen er der kun adgang for et begrænset antal mennesker, dette sikre dig god plads at shoppe på, og du kan shoppe det lækre udvalg for dørerne åbnes for alle andre kunder. Rigtigt god ide hvis der skal shoppes igennem ;)
VIP billetterne bliver frigivet fredag den 12 april 2019 kl. 12.00

 

Mater er baseret på etisk design - Mater design er skandinavisk inspireret med en produktion der er skånsom for miljøet. Derudover er det et brændpunkt at hvis det er udenlandsk produktion, så er det med lokale håndværksmetoder og med etiske ansvarlige materialer. 

"The name is the daily reminder of our small contribution to preventing the challenges ‘mother earth’ faces." - Henrik Marstrand, CEO & founder

Kort sagt er Mater design et brand med CSR som fokus, når de producerer deres skandinaviske og minimalistiske interiør samt møbler!