Markberg lagersalg

markberg logo

Åbningstider

lørdag, 1. april 2017 til søndag, 2. april 2017
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00
Mandag kl. 16:00 - 20:00
Tirsdag kl. 16:00 - 20:00

Adresse

Helge Nielsens Alle 7
8723 Løsning, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Lagersalg med tasker og accessories 

Lagersalg med accessories, tasker, punge, clutches, bælter, armbånd og handsker.

Spar 50 - 80% på accessories i ægte læder.

Markberg er bygget på en ægte kærlighedshistorie, hvor de ønsker at skabe en kærlighed og forskel for hinanden. Virksomheden er startet af parret, Mette og Rune, som også er et par i virkeligheden. De tror på kvaliteten i deres produkter, og de ønsker, at du skal kunne have glæde af dem i mange år.

Markberg er et dansk mærke som hurtigt er blevet kendt for deres høje kvalitets tasker og accessories i læder. De ligger i mange af de store butikker som Magasin og andre stormagasiner, men også i udlandet er de blevet populære. Det er ikke ofte du finder deres ting på udsalg i butikkerne så derfor er lagersalget en oplagt mulighed for at få fingrene i deres tasker til en ekstremt nedsat pris, og til priser hvor flere kan være med, da deres tasker ligger i mellemsegmentet rent prismæssigt og derfor er lidt dyrere end mange andre mærker.

De holder lagersalg ca. 2 gange om året i Løsning mellem Vejle og Horsens, hvor de også til dagligt har deres lager.

Markberg er designet af parret Mette & Rune, som tror på godt design og høj kvalitet, deres identitet er meget skandinavisk og de får meget af deres inspiration fra deres omgivelser. Deres design afspejler sig ved små håndlavede detaljer og høj funktionalitet. 

Håber det er et lagersalg du finder spændende hvis du bor på Sjælland og føler du dig snydt så kan du komme med til Adax lagersalg i Roskilde.