Magni Danish Toys lagersalg

magni danish toys logo
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
VIP gave + indgang den 18/11 kl. 09.30 - 10.00
Ledige billetter
Bliv medlem nu Log ind

Åbningstider

lørdag, 18. november 2017
kl. 10:00 - 14:00Ingen info om åbningstider.

Adresse

Fristrupvej 57
4340 Tølløse, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Magni Danish Toys legetøjs lagersalg

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg med legetøj - der kan være 2. sortering, varer med fejl i emballagen og udgåede varer. Find julegaverne eller kalendergaverne til børnene.

Spar op til 70%

Du finder: Gåbiler, musikinstrumenter, biler, bamser, uroer, stabeltårne, puttebokse, træ legemad, træ og skum sværd, hoppekøer, tasker, puslespil og meget mere.

Ingen opfyldning.
Begrænset plads til barnevogne.
Parkeringsmuligheder ved adressen.

Skal dine børn have legetøj i god kvalitet så er Magni et godt valg. De laver rigtig meget legetøj i træ og ellers kun i gode og sunde materialer, så dit barn trygt kan lege uden at blive udsat for skadelige stoffer. Vi skal også huske at støtte vores danske virksomheder, og Magni er en dansk virksomhed der har designet legetøj til aktiv leg i mange år. De laver også legetøj til at udvikle og stimulere dine børn, samt lære dem nye ting. Vi vil allesammen vores børn det bedste, og derfor skal de da også have legetøj i højeste kvalitet. Fordelen ved det er også at legetøjet kan gå i arv, eller sælges igen når børnene bliver for store til at lege med det.

Vi håber der snart kommer et nyt legetøjs lagersalg hos Magni, men mens vi venter kan der være andre lagersalg som du kunne finde interessante.Der er trods alt ca. 500 lagersalg om året i hele landet, så måske der er et lige nu hvor der er ting du kan bruge? Hvem ved?