Årets største trends


Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på kontoret elsker modebranchen, og vi elsker endnu mere at shoppe sko, tøj, tasker, smykker, og hvad vores hjerter ellers begærer. Det betyder også, at vi hele tiden er på udkig efter nye butikker og webshops, så vi kan holde vores garderobe up to date 

Den seneste modeguru, vi er faldet over, er webshoppen Liked.dk! Du har med garanti allerede shoppet en enkelt gang (eller mange) på de store webshops som Boozt, Zalando, Nelly, Asos, Stylepit eller Ellos, og derfor har vi nogle pænt gode nyheder til dig; de samarbejder nemlig alle sammen med Liked.dk! De leverer dagligt varer til webshoppen, og det gør jo bare det hele meget mere overskueligt, ikke? Hvorfor bruge tid på at kigge flere forskellige webshops igennem, når hele konceptet bag online shopping netop er, at det skal gå hurtigt og være nemt, så du kan slappe af i sofaen?

Blandt vores favoritmærker inden for mode finder du b.l.a. Designers Remi, Baum und Pferdgarten, Bianco, Adax, Filippa K, Gant, Mads Nørgaard, Minimum, MDK, Monki, Neo Noir, Nike, Selected, Second Female, Won Hundred, Tiger of Sweden, og vi kunne blive ved.. Der er nemlig brands i alle prisklasse fra Vero Moda og Only til Marc Jacobs og Hugo Boss, hvad end du er til eksklusivitet, kvalitet, tradition, minimalisme, kvantitet eller ny moderne designs.

Inden du begynder din online shopping-jagt, så vil vi lige give dig 5 af sæsonens allerstørste trends i år;

  1. Blomsterprintet

Print går jo (heldigvis) aldrig af mode, men det kommer hvert år i forskellig, ny eller genbrugt forklædning, og i år er ingen undtagelse. Der er hele tiden ny fortolkninger af printet fra diverse brands, og nu er blomsterprintet altså det helt store! Hos Liked.dk finder du især blomsterprint hos mærker som Ganni, YAS og Minimum.

  1. Farvesplashet

År 2017 er fyldt med farver, og du skal ikke være bange for at mix matche dem, lige som du lyster! Det er ikke forbudt at smide gult på grønt og blende det med lilla længere, og især Baum und Pferdgarten, Libertine-Libertine og Vero Moda er ikke bange for at vise farverne frem i år på Liked.dk.

  1. Det lyserøde v det røde

Det har før været forbudt – men nu siger vi det igen; intet er forbudt mere. Det er in at sammensætte din mest lyserøde bluse med din knaldrøde nederdel eller kassebukser, for det er faktisk en yderst lækker og moderne kombination – og hvis du kan smide lidt glitter med ind over, så går du heller ikke galt i byen. Vi har især kigget på Liked.dk’s udvalg af Stine Goya, da hun om nogen er dronning over lyserød, guld og glitter!

  1. Den gule sommerfarve

Gul er en vaskeægte sommerfarve, og det er ligegyldigt om du er mest vild med den afdæmpede pastelgule eller den vilde karrygulde, så smid endelig det hele på! Det er en fantastisk forfriskning til dit samlede look! Liked.dk har et hav af gule favoritter, og vi kan simpelthen ikke udvælge én, som vi bedst kan lide. Måske du har en personlig favorit? Gestuz har i hvert fald lavet nogle smukke gule sager i år!

  1. Den naturlige hvide

Den hvide farve er jo bare mere klædelig om sommeren, og især når vi får lidt brunere ben, lidt lysere hår og lidt varme i kinderne, så smid dit fine hvide outfit på, også selvom du hverken er konfirmand, brud eller studine  Brug Liked.dk’ssøgefunktion og filtrer efter farven ”hvid”, og så er det ellers bare at gå i gang 

Er du stadigvæk i tvivl om, hvad der lige er din stil? Så findes der et utal af muligheder, og det er bare at sammensætte det efter lige din smag – du kan ikke gøre noget forkert. Just be you!