Lightyears lagersalg

Lightyears logo

Åbningstider

onsdag, 9. marts 2016 til tirsdag, 10. marts 2015
Onsdag kl. 12:00 - 20:00
Torsdag kl. 12:00 - 20:00

Adresse

Århusgade 128F
2150 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Lampe lagersalg

Spar 40 - 80% på udstillings- og 2. sorterings lamper samt udgået modeller.

De modtager kontanter og dankort!

Belysnings virksomheden Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet til det professionelle og private marked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter har Lightyears skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation.

Lightyears er stolte af vores skandinaviske arv. De ser lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig treenighed, der udgør kernen i deres design. Deres dedikation til begrebet "form følger funktion" guider dem i deres bestræbelser på at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for brugeren. Alle lamper er fremstillet i robuste materialer som kobber, stål, glas og akryl, hvilket sammen med det tidløse design sikrer lampen en lang levetid.

Skal du have smuk belysning til din bolig? så er det her du skal til lagersalg, her finder du et stort udvalg af lamper til alle rum i dit hjem, og som alle giver en god belysning, der er både basis lamper og mere designerlamper som bliver en helt skulptur i rummet, udvalget er stort og priserne er lave så det er bare med at få fat i de lamper du mangler.