Les Deux & Friends Lagersalg

les deux logo

Åbningstider

fredag, 7. oktober 2022 til mandag, 10. oktober 2022
Fredag kl. 14:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00
Mandag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

TAP1
Raffinaderivej 10
2300 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Les Deux & Friends lagersalg i København

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Tag familien med til lagersalg hos Les Deux i TAP1. 

I år afholder de deres efterårslagersalg nær deres hovedkontor på Amager – og du er inviteret.

De har teamet op med Paper Collective og Underprotection, så der både er lidt spændende til ham, hende, børnene og hjemmet.

Hos Les Deux kan du spare op til 70%, hvis du gerne vil fylde op i din garderobe. De har masser af forskellige caps, T-shirts, hoodies, sweatshirts, bukser, skjorter, jakker og mere fra tidligere sæsoner i en bred vifte af farver og pasformer. Der vil også være noget fra deres børnekollektion.

Hos Paper Collective kan du spare op til 75% hvis du også elsker kunst. Paper Collective sælger moderne kunstplakater fra en lang række danske og internationale kunstnere og designere. De lever for at opdage fantastisk kunst, gøre det overkommeligt, tilgængeligt og at dele det med hele verden. De vil også sælge ud af deres børneposters fra Mado.

Hos Underprotection kan du spare helt op til 80%, hvis du er til bæredygtige bløde blonder, loungewear og badetøj. Kom og kig deres tidligere kollektioner igennem og opgrader din undertøjsskuffe. Der vil være et stort udvalg af fine farver og mange forskellige styles. Så lige meget om du er til det klassiske eller til det farverige og mønstrede, vil du med garanti kunne finde noget.

Bonus! :-) Der vil være en goodie bag til en værdi af cirka 500 DKK til de første 25 gæster hver dag. 

Åbningstider 2022:
Fredag den 7. oktober kl. 14:00 - 20:00
Lørdag den 8. oktober kl. 10:00 - 17:00
Søndag den 9. oktober kl. 10:00 - 17:00
Mandag den 10. oktober kl. 10:00 - 16:00

Adresse:
TAP1
Raffinaderivej 10
2300 København

Praktisk information:
Løbende opfyldning af varer.
Betaling med MobilePay, Dankort og kontanter.
Barnevogne er velkommen.
Lokalet er kørestolsvenligt.
Der er mulighed for parkering lige ved siden af lagersalget, men du kan også vælge at tage cyklen og slå genvej gennem Christiania. Kommer du med det offentlige, så stopper bus 37 lige i nærheden, men du kan vælge at gå fra Lergravsparken st.

 

Brandet Les Deux opstod i København i år 2009, da to drenge der var vokset op med to vidt forskellige baggrunde startede det hele op - deraf navnet "Les Deux". Deres kollektioner er simple og alligevel unikke, så du er ikke i tvivl om, hvem der står bag, når du har købt et design hos dem.
Der findes ikke voldsomt mange lagersalg kun med fokus på ting til mænd, så Les Deux's lagersalg er helt klart værd at besøge.
Husk at tilmelde dig reminderlisten, så du får en mail næste gang der er lagersalg hos Les Deux - det er ganske gratis. 

Se andre lagersalg med herretøj her: Lagersalg til mænd