LEGO Wear Lagersalg

lego wear logo

Åbningstider

Sommer 2020

Adresse

Rønnevej 7
7400 Herning, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Børnetøjs lagersalg hos LEGO Wear

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

GRUNDET STATUS MED COVID-19 HAR LEGO WEAR VALGT AT UDSÆTTE DERES LAGERSALG PÅ UBESTEMT TID.

NYT LAGERSALG ER IKKE PLANLAGT MEN VI OPDATERER JER NATURLIGVIS SÅ SNART VI HAR NY INFO.

Masser af LEGO Wear tøj i str. 80-152 (1-12 år) 

Spar op til 70%

For eksempel forårsjakker, fleece, softshell, et mindre udvalg af vinterovertøj, hatte, vanter og et bredt udvalg af bl.a. lækre bukser, T-shirts, badetøj, sweatshirts og meget mere.

Åbningstider 2020:
Nærmere information følger.

Indgang:
Gratis entré - der kræves ikke billet.

Adresse:
Rønnevej 7
7400 Herning

Praktisk information:
Begrænset opfyldning af nye varer.
Der kan betales med kontanter, Dankort og MobilePay.
Barnevogne er velkomne i lokalet. De kan dog ikke medbringes i prøveområdet. Der er afsat plads til barnevognsparkering ved prøveområdet. 
Kørestolsvenligt lokale. 
Parkering i nærområdet - der er skiltet.

LEGO® Wear er dansk design med de kendte figurer og temaer, som du kender fra LEGO® universet. Det er virksomheden KABOOKI A/S, som står bag LEGO Wear, og de holder til i Herning. Når de holder lagersalg vil du kunne finde deres designs til stærkt nedsatte priser, og der kan være tale om udgåede designs og kollektionsprøver. Der er helt sikkert mulighed for at finde en masse lækkert tøj til dine børn, tøj som de højst sandsynligt vil blive glade for, da de fleste børn er vilde med LEGO® universet.

Elsker du at tage til lagersalg i Herning-området og kan aldrig finde ud af hvornår det næste er?  - Bare rolig, vi forsøger at samle alle lagersalg så du kun skal kigge på en hjemmeside. Vi har samlet en kategori kun for lagersalg i Herning