LEGO wear lagersalg

 

 

Åbningstider

Forår 2019


Adresse

Nakskovvej 2 E
7400 Herning
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

LEGO Wear lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Masser af LEGO Wear tøj i str. 74-152 (9mdr-12 år) – spar op til 70 % (EKSTRA 20 % RABAT PÅ REGNINGEN DEN 5 OKTOBER KL: 14.30-16.30). Feks. vinterjakker,  flyverdragter, hatte, vanter, fleece og et bredt udvalg af bl.a lækre bukser, t-shirts og sweatshirts og meget mere.

Ingen opfyldning, der kan dog være lidt opfyldning fra torsdag til fredag hvis der mangler produkter, men som hovedregel ikke.
Barnevogne er velkomne.
Parkerings muligheder i nærområdet, følg skiltene.

LEGO® Wear er dansk design med de kendte figurer og temaer, som du kender fra LEGO® universet. Det er virksomheden KABOOKI A/S, som står bag LEGO Wear, og de holder til i Herning. Når de holder lagersalg vil du kunne finde deres designs til stærkt nedsatte priser, og der kan være tale om udgåede designs og kollektionsprøver. Der er helt sikkert mulighed for at finde en masse lækkert tøj til dine børn, og tøj som de højst sandsynligt vil blive glade for, da de fleste børn er vilde med LEGO® universet.