Lasse Spangenberg kollektionssalg

Lasse Spangenberg iogo

Åbningstider

tirsdag, 29. september 2015 til lørdag, 10. oktober 2015

Adresse

Vendersgade 5
1363 København K
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Lasse Spangenberg designer kollektionssalg

Salg af brudekjoler, sko, cocktail kjoler og jakker. Samt varer fra True by Lasse Spangenberg

Du spare 40 - 70%

Tilmeld dig reminder listen hvis du vil have besked om næste lagersalg

Det er desværre lidt tid siden at der var lagersalg hos Lasse Spangenberg, men vi håber selvfølgelig det kommer igen.

Lasse Spangenberg er en anerkendt dansk designer som er en af dem der laver kjoler til både de kendte og kongelige, du ser ofte hans kjoler på den røde løber og i tv shows.

Han laver også brudekjoler som er utroligt flotte og med de fineste detaljer, når du køber en kjole hos Lasse Spangenberg er du sikker på at den bliver syet så den passer lige til dig.

Til hans lagersalg bliver der solgt ud af prøver og andre designs, men selvom kjolen måske ikke passer 100% så kan de for det meste få den syet til så den passer dig, derfor kan det godt betale sig at købe en brudekjole med 70% rabat og så bruge lidt ekstra på at få en syerske til at tilpasse den til dig.

Du finder også fest kjoler så skal du være gæst til et bryllup, eller en anden fest hvor der kræves cocktail kjole eller en lang kjole, så kan du altid finde en flot en hos Lasses lagersalg, du kan finde det perfekte kjole look og personalet står altid klar til at rådgive og vejlede, så du får det der passer bedst til din krop, så du kommer til at føle dig som en million.

Kan du ikke vente, så kan der være andre lagersalg med kjoler lige nu, tjek listen ud.