La Roca Village

Kort for La Roca Village

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 22:00
Tirsdag kl. 10:00 - 22:00
Onsdag kl. 10:00 - 22:00
Torsdag kl. 10:00 - 22:00
Fredag kl. 10:00 - 22:00
Lørdag kl. 10:00 - 22:00
Søndag kl. 10:00 - 22:00

Adresse

La Roca del Vallès
08430 Barcelona, Spanien
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

Outlet tæt på Barcelona

I deres outlet village vil du finde mere end 100 butikker og restauranter med rabatter på op til 60%, herunder de bedste herre- og dame mærker samt børnetøj, boligudstyr og livsstilsbutikker. Kom og afprøv dem! Outlettet sælger på mærker nationale og internationale brands, og du kan altid spare 60 % på alle varerne, og centeret er kun ca. 40 min. kørsel fra Barcelona.

 La Roca, Designet i traditioner fra det 19. århundrede catalanske modernistiske arkitektur, tilbyder en bred vifte af tjenester til at lette din dag, herunder fortov restauranter, og en legeplads.

 Fantastisk flot outlet center som ligger udenfor, de har de flotteste blomster opsætninger og det er vildt hyggeligt at gå rundt, de formår at skabe en rigtig god stemning og gør det behageligt at shoppe, samtidigt med at der er tid til at slappe lidt af i deres lounge områder eller cafeer, der er mulighed for en rigtig god dag i deres center og specielt hvis du er til designer brands, som BOSS, Armarni, Escada, Gucci, Kenzo og mange andre eksklusive mærker, der er også mærker i den lidt lavere pris ende som Asics, Nike, New Balance, Ted Baker, Vans og mange andre. Udvalget er kæmpe stort og det er et af de mere store og eksklusive centre i Spanien, så der vil helt sikkert være noget for de fleste og der er også andet end tøj, du finder også ting til dit hjem eller til dig selv hvis du er en slikmund, for mon ikke der gemmer sig en chokoladebutik der også.

Se de andre centre i Spanien