Konges Sløjd Lagersalg

Konges Sløjd logo

Åbningstider

lørdag, 6. november 2021 til søndag, 7. november 2021
Lørdag kl. 09:00 - 15:00
Søndag kl. 08:00 - 12:00

Adresse

Hi-Park 441c
7400 Herning, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Konges Sløjd lagersalg i Herning

Vil du have info om fremtidige lagersalg hos Konges Sløjd? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Konges Sløjd åbner deres archive og sælger ud af kollektionsprøver, 2. sorteringsvarer og tidligere sæsoner. Alle deres søde medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige størrelser og varer.

De fleste småbørnsforældre ved hvor meget tøj, legetøj og andre ting til børneværelset, der er brug for de første år, og til Konges Sløjd lagersalg finder du fine kvalitetsvarer til skarpe priser. Find flyverdragter, pusletasker og andre uundværlige børnesager blandt deres mange tilbud. 

Der er mange gode grunde til at besøge dette lagersalg. Konges Sløjd lagersalg byder på mange fantastiske tilbud, og grundet COVID-19 nedlukningerne er det et stykke tid siden de sidst har åbnet deres archive med skjulte skatte.

Personalet glæder sig til at se dig! 

Husk at holde afstand, spritte af og god Corona hygiejne.

Åbningstider 2021:
Lørdag den 6. november kl. 09:00 - 15:00
Søndag den 7. november kl. 08:00 - 12:00

Adresse:
Hi-Park 441c
7400 Herning

Praktisk information: 
Størrelser fra new born til 12 år.
Du kan betale med MobilePay og kontanter.
Barnevogne/klapvogne kan ikke medbringes i lokalet, disse kan parkeres ude foran lokalet.
Parkeringsmuligheder ved adresse, på vejen samt ved virksomhederne ved siden af adressen. 

 

Er du interesseret i lagersalg med tøj og tekstiler til børn? Så bør du helt sikkert modtage Lagersalg.com's nyhedsbrev.
Lagersalg.com sender hver tirsdag en liste over de kommende lagersalg i hele Danmark. Her kan du finde lagersalg indenfor kategorier såsom tøj til kvinder og mænd,  baby og børneudstyr, møbler samt boligtilbehør, sko, smykker, accessories m.m.

Er du en rigtigt lagersalgs-haj bør du helt sikkert kende til denne liste, så du kan planlægge dine næste mange lagersalgs-shoppingture rundt om i hele Danmark. Langt de fleste lagersalg vil være placeret i København området samt Midtjylland, få lagersalg vil være at finde på Fyn, og lidt fordelt i resten af landet. 

Du tilmelder dig vores nyhedsbrev her: https://www.lagersalg.com/nyhedsbrev