Katvig lagersalg

Katvig logo

Åbningstider

torsdag, 20. juni 2013 til søndag, 23. juni 2013
Torsdag kl. 14:00 - 19:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Ridehuset Århus
Hjørnet af Vester Allé og Frederiks Allé Over for rådhuset
Aarhus
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Katvig børnetøjs lagersalg

Katvig er blevet opkøbt af Joha, og har siden da ikke holdt lagersalg desværre.

vi håber selvfølgelig på at der ville kunne komme et lagersalg igen, måske med både Joha og Katvig, hvis det skulle ske vil vi sende besked ud på mail, til dem som er tilmeldt reminder mail, så husk at meld dig på hvis ikke du er det allerede.

Oplev Katvigs farvestrålende og bæredygtige univers, de sælger ud af tidligere kollektioner og kollektionsprøver, til stærkt nedsatte priser.

Barnevogne kan ikke tages med ind

De modtager dankort

Katvig har været et af de mest populære mærker inde for dansk børnetøj, de var nogle af de første hvis ikke de første som udelukkende havde økologisk tøj, og derfor fik de også en masse priser for deres bæredygtige design, desværre gik det lidt for stærkt og det endte med at virksomheden desværre gik konkurs, men det blev heldigvis opkøbt af Joha og derfor kunne Katvigs design bestå, der er blevet lavet en del om hos de nye ejere og Katvig er desværre ikke så kendt som det var en gang, de laver stort set kun basis tøj nu som de kendte striber, det er primært nattøj, bodyer, leggings osv. 

Førhen blev der lavet de vildeste designs, som f.eks. da de lavede et samarbejde med Scherfig hvor de brugte deres prints på deres tøj, så dine børn kunne få tøj med elefanter og andre dyr som vi kender det fra Scherfigs malerier.

Vi håber der kommer lagersalg igen, i mellemtiden kan du se andre lagersalg med børnetøj