Kähler lagersalg

kahler logo

 

 

Åbningstider

Forår 2018


Adresse

Transportbuen 6B
4700 Næstved
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Kähler lagersalg i Næstved

Lagersalg med keramik fra danske Kähler, Kähler har en over 100 år lang historie, som keramik designer, og du kan finde de fineste designs hos Kähler

Spar op til 70%

Salg af kollektionsprøver og 2. sortering

De fylder op løbende, der er toilet i legelandet ved siden af lagersalget, barnevogne kan parkeres indedørs.

Kähler er et lands- og verdenskendt design firma, som designer og producere ting i keramik, de er mest kendt for deres stribede design, som fås i et hav af farver, mange husker nok, da de kom med deres jubilæums udgave med kobber striber, hvor folk gik helt amok, og deres vaser blev udsolgt, inden de nærmest var kommet ind i butikkerne.

Til Kählers lagersalg, er der også en del run på, og folk hamstre rigtigt meget, og du vil opleve det som lidt af en oplevelse, hvis du kommer lige til åbningen, da der er nogen som ikke kan få nok, og slæber ekstremt meget med hjem. Det er selvfølgeligt også billigt, i forhold til hvad du skal give for det, hvis det skulle købes ude i en butik, hvor det ikke sker ret ofte at der kommer rabat på Kähler.

Vil du gerne undgå at skulle stå i en lang kø, for at få fat i en Kähler ting? Så har jeg også lavet en liste med webshops, som har tilbud på Kähler, så du kan sidde hjemme i sofaen og shoppe, mens de andre står i kø og fryser. Liste over Kähler udsalg online.