Jesper Høvring Kollektionssalg

jesper høvring logo

Åbningstider

tirsdag, 17. marts 2015 til onsdag, 18. marts 2015
Tirsdag kl. 11:00 - 18:00
Onsdag kl. 11:00 - 18:00

Adresse

H.C. Ørstedsvej 20
1879 Frederiksberg
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Jesper Høvring design

Spar op til 70% på kollektionsprøver fra Jesper Høvring.

Det er længe siden der sidst har været lagersalg hos Jesper Høvring

Hvis der kommer lagersalg/ kollektionssalg igen, så vil vi sende det ud på vores reminder mail , så husk at tilmelde dig hvis du vil have besked.

Find flotte kjoler til stærkt nedsatte priser.

Jesper Høvring er nok Danmarks mest kendte kjoledesigner, han designer kjoler til både kendte og kongelige og skal du giftes kan han med sikkerhed designe en kjole som lever op til dine drømme og forventninger, han har dog også kjoler som bliver brugt som prøver, dvs. du kan se kjolen i hans butik, og så bestille den lige så den passer dig.
Hans kollektionsprøver bliver så solgt på lagersalg, til en brøkdel af den originale pris og selvom kjolen måske ikke passer helt, så kan du med stor fordel får den syet til hos en syerske, så den kommer til at passe dig 100% 

Leder du efter den perfekte kjole til dit bryllup, og drømmer du om en designer kjole men har du kun budget til en of the rack? Ja så er det oplagt at gå til kollektionssalg og lede efter lige den kjole som vil gøre din store dag helt perfekt. For hvem vil gå op af kirkegulvet i en kjole de ikke føler sig tilpas med? Derfor har du mulighed for at finde den perfekte kjole og tilmed til en rigtig god pris.

Håber du finder drømmekjolen til dit bryllup.

Se evt. Lilly Outlet