Ivylee Lagersalg

ivylee logo

Åbningstider

Forår 2020

Adresse

Classensgade 26
2100 København Ø, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Ivylee lagersalg i København

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Ny dato endnu ikke klar - hold øje med denne side 

 

IVYLEE COPENHAGEN

Ivylee Copenhagen holder igen sit populære lagersalg på Østerbro, hvor der bliver solgt ud af kollektionsprøver og restlager i alle størrelser til super priser - Kom og gør et godt kup!
Find sko og støvler til fede priser.
Besparelse fra 50 - 70 %


Størrelser:
Find sko i størrelse 36 - 41

Praktisk information:
Løbende opfyldning af varer.
Barnevogne er velkomne, kan også parkeres udenfor lokalet
Gode parkeringmuligheder i området. 

Åbningstider: 
info kommer senere

Adresse:
Classensgade 26
2100 København Ø 

Ivylee Copenhagen er indbegrebet af cool nordisk elegance - Designet kombinerer det klassiske med det rå, og Ivylee skiller sig ud som et skobrand der kan bæres hver dag, til en hver anledning og til et hvert outfit.

Vi glæder os til at se dig!
Ivylee - For the love of shoes.

 

Hvis du elsker Ivylees lagersalg anbefaler vi at du tilmelder dig til reminderlisten, så sender vi en mail næste gang vi får dato for dette lagersalg. Det er ganske gratis. Husk at vi desværre ikke kender datoen 6 mdr. før, vi får typisk ny dato 2-3 uger før lagersalget starter. 

Hvis du gerne vil til endnu flere sko lagersalg rundt om i hele landet, så er det ganske gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Det gør du lige her: https://www.lagersalg.com/nyhedsbrev

Så sender vi hver uge en liste over kommende lagersalg i hele Danmark, så du nemt og overskueligt kan planlægge din næste shoppetur.