Ivan Grundahl lagersalg

Ivan Grundahl logo

Åbningstider

fredag, 25. november 2016 til lørdag, 26. november 2016

Adresse

Valkendorfsgade 13
1151 København K, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Ivan Grundahl lagersalg i København

 

Få besked om næste lagersalg? Ja tak? Så tilmeld dig reminder listen

 

Lagersalg med udgåede modeller, salgsprøver og 2. sortering.

Spar 50 - 70%

Ivan Grundahl er et dansk modehus, som blev etableret i år 1973 i København. De har fokus på et mørk nordisk æstetik og en rebelsk ånd i deres designs, og de blander det rå og ægte med det sofistikerede simple, så du får nogle helt unikke stykker tøj til din garderobe. Der er helt sikkert noget at finde for de fleste skandinaver!
Ivan Grundahl har sin helt egen unikke stil, og er du til noget lidt anderledes tøj og vil du gerne skille dig ud på den gode måde, så har Ivan Grundahl en masse lækkert tøj, og når det kommer til lagersalg, så er det jo meget billigere end normalt der giver jo sig selv, men 50-70% er meget billigt, og ikke priser man ellers ser deres tøj til, deres tøj forhandles kun i udvalgte butikker og er derfor ikke altid nemt at finde, så måske lagersalg er løsningen her kan du købe en masse til det halve, og have tøj til en hel sæson og endda længere uden at skulle ud og lede efter det, eller shoppe en masse gange.

Køb dit tøj på lagersalg 

Og du vil spare en masse penge og også tid, da du kan købe en masse på en gang, så du slipper for at skulle ud og shoppe hele tiden, med mindre du er lagersalgs entusiast og tager rundt til en masse lagersalg.