ILVA lagersalg

ILVA logo

Åbningstider

fredag, 3. oktober 2014 til søndag, 5. oktober 2014
Fredag kl. 10:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 17:00

Adresse

Graham Bells Vej 13
Århus
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Besøg website »

ILVA møbel- og interiør lagersalg

Spar op til 75% på et stort udvalg af møbler til tilbehør. Butikken gør klar til nye varer og skal af med de gamle. Kom og gør et kup – du finder møbler og tilbehør til hele boligen: Spisestuen, dagligstuen, soveværelset, børneværelset, kontor og entré.

Ilva har ikke holdt lagersalg længe, men skulle de komme til det igen så husk at tilmelde dig vores reminder mail her på siden, så vil du få besked hvis det kommer igen.

Da der ikke er fysisk lagersalg, så er det godt ILVA ofte har gode tilbud på deres webshop - Besøg ILVAs webshop 

Hos ILVA finder du altid et kæmpe udvalg af møbler og tilbehør til dit hjem, så om du skal have en ny sofa eller du bare leder efter nye puder, ja så har de det hele.

Vi håber selvfølgelig der kommer et kæmpe lagersalg igen på et tidspunkt, og hvis det kommer så får du besked :-)

ILVA er jo nok Danmarks mest kendte møbelbutik, og et butik de fleste af os nok har været i på et tidspunkt, derfor er vi også bekendt med design sortiment og stil, deres udvalg er kæmpe stort og de har møbler for enhver smag, og til alle hjem store som små, så om du bor i en lille lejlighed eller en stor villa, er der helt sikker noget der passer ind i dit hjem, vi krydser fingre for et lagersalg i fremtiden, og i mellemtiden kan du altid besøge ILVA online.

Se andre møbel- og interiør lagersalg her.