Om mit VIP abonnement ude ved et lagersalg

Jeg er VIP medlem, hvordan kommer jeg ind som VIP til lagersalgende?
Når du er korrekt tilmeldt, som VIP har du mulighed for at trække en VIP billet til de kommende lagersalg hvor der er VIP adgang. Se vores VIP lagersalg her: https://www.lagersalg.com/vip-lagersalg#?page=1 Billetterne skal være frigivet af vores system, før du under VIP fordel afsnittet på det lagersalg du er interesseret i, kan klikke på ”få din billet nu”. Denne billet sendes til din mail, og kommer frem hvis du klikker på samme funktion igen, der vil nu stå ”vis min billet”. Der vil altid være et begrænset antal VIP billetter til hvert lagersalg, dette sikre dig at du står minimalt i kø og du har god plads at shoppe på.

Jeg er gangbesværet, må jeg havde en hjælper med til at bære på mine varer i VIP timen?
Ja, såfremt du kan fremvise gyldigt handikapskilt i døren, og at du selv har 1 stk. gyldig VIP billet, kan du gratis medbringe 1 person til at hjælpe dig med at bære dine varer. 

Er der en speciel VIP kø ude ved lagersalgende?
Nej det er der ikke. Afholdes VIP timen i timen lige før der åbnes for alle andre beder vi dig gå helt op til indgangen/døren. Billet-kontrolløren vil hjælpe dig ind. 

Kan jeg få andre med ind på min VIP billet?
Nej, din VIP billet er kun gældende for dig/den person med et gyldigt VIP abonnement.
Børn under 12 år må dog medbringes i følgeskab med voksen med gyldigt abonnement. 

Hvad skal jeg vise for at komme ind som VIP?
Du skal vise din gyldige VIP billet i døren, print denne billet ud eller hvis den på din mobil. Vær opmærksom på at du kan blive bedt om at vise ID også.