Hunkydory lagersalg

Hunkydory logo

Åbningstider

onsdag, 3. juni 2015 til torsdag, 4. juni 2015
Onsdag kl. 12:00 - 19:00
Torsdag kl. 12:00 - 18:00

Adresse

Vermundsgade 19, baghuset 1. sal
2100 København Ø
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Hunkydory modetøjs lagersalg

Salg af kollektionsprøver

Hunkydory er tøj til kvinder som godt kan lide en femininin, men samtidigt sporty og skandinavisk stil, Hunkydory er et slang og betyder coll og afslappet, lige som deres tøj.

De modtager kun kontanter

Lagersalget har ikke været der i lang tid, vi ved ikke om de kommer igen men hvis det gør så kommer det til at blive sendt ud til dem der er tilmeldt reminder mailen, så husk at melde dig på hvis du vil have besked.

Hunkydory er et svensk mærke som har været stort på det danske marked, og desværre har de været lukket ned men de står til at relancere deres mærke i 2020, og så håber vi på at de kommer ud med noget af deres lækre tøj som vi kender det, og med deres signatur stil som gør deres design unikt. 

Hunkydory designer meget klassisk modetøj men de har også designs som skiller sig ud, men går du efter et mærke i god kvalitet og med et look som kan holde i mange år frem, så er Hunkydory et oplagt valg, der finder du jeans, habit jakker, skjorter og meget mere hvis stil ikke går af mode i morgen, som meget af det tøj vi finder i de billige modebutikker.

Vi krydser fingre for at der kommer et nyt lagersalg når de har åbnet op igen og der er kommet lidt kollektionsprøver på lager igen, da det er dem de for det meste sælger ud af på deres lagersalg.