Hunkøn Lagersalg

hunkøn logo

Åbningstider

torsdag, 28. juni 2018 til lørdag, 30. juni 2018
Torsdag kl. 15:00 - 20:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Kælderen
Kompagnistræde 25
1208 København K, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard mobilepay

Modetøjs Lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Nu holder Hunkøn lagersalg i København.

Tøj til kvinder i høj kvalitet spar op til  50% - 80%.

Størrelser fra XS - XL.

Løbende opfyldning af varer.
Lagersalget foregår i en kælder, barnevogne er derfor svære at medbringe.

Kom med til lagersalg hos det danske mærke Hunkön som designer tøj der skiller sig ud fra mængden, deres design er meget unikt og let genkendeligt da de har deres helt egen design dna, de arbejder rigtigt meget med farver, prints og unikke detaljer som flæser, sløjfer, kraver, elastik og andet som kan gøre deres design til noget helt særligt.

Hunkön er designet af to stærke kvinder som elsker mode og design, tøjet er lavet til dig der gerne vil skille dig ud og som ved hvad du vil have, det får du med Hunkön der er ikke noget der er som dem.

Til lagersalget finder du tøj fra str. xs-xl og der vil være op til 80% rabat, det er ikke normalt de sætter deres tøj så meget ned, men når det er lagersalg får den fuld gas, her har du nemlig også mulighed for at købe kollektions prøver og unikke leverandør prøver, som du ikke vil finde andre steder, og hvis du er den der elsker ikke at være ens med de andre, så er det de prøver som er de sjoveste at rode i og finde noget.

Se de aktuelle lagersalg