Facebook pixel
DK's største guide til lagersalg | Log ind
House Connect lagersalg

House Connect lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

House Connect interiør 

House Connect skal have ryddet op på lageret, og holder derfor oprydningssalg, hvor du kan finde udstillingsmodeller mm. af møbler og brugskunst, havemøbler, lounge stole mm.

De modtager kun kontanter

Husk trailer.

 

House Connects sidste lagersalg er ved at være et stykke tid siden, når det kommer igen så sender vi en reminder ud, så husk at tilmelde dig, hvis du gerne vil have besked.

House Connect er en møbel og interiør virksomhed der ligger i Ikast, lige ud til motorvejen, de designer møbler til både private og virksomheder, og når de holder lagersalg kan du købe et udvalg af deres rester, som kan være foto prøver, kollektionsprøver og andet som ikke kan sælges til deres kunder, men som ikke fejler noget, men når der kun er få stk. tilbage af hver er det lettere at sælge direkte til dig som forbruger.

Der er mange andre gode møbel lagersalg i Danmark, og vi håber hele tiden på at der kommer flere, da vi ved det er meget populært og at i elsker at shoppe ting til jeres bolig.

House Connect laver også en del brugskunst, så kan du godt lide at udsmykke dit hjem med flotte pynte genstande, så er det et godt lagersalg at komme til, de har meget forskelligt at vælge imellem, og hvem ved måske det du lige mangler til at gøre dit hjem til noget helt specielt.

Vi håber der snart kommer lagersalg igen, i mellemtiden kan du se alle de andre lagersalg som er i Ikast

Adresse:

thrigesvej 9
7430 Ikast
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ