Holmegaard og Rosendahl lagersalg

Holmegaard og Rosendahl logo

Åbningstider

fredag, 9. november 2012 til søndag, 11. november 2012

Betalingsmetoder

cash

Holmegaard og Rosendahl holder desværre ikke lagersalg 

 

De har tidligere holdt lagersalg, men gør det desværre ikke længere.

Skulle de dog komme til det igen, hvilket vi håber rigtigt meget på, så vil det komme på her på siden.

Tilmeld dig reminder mailen - så får du besked hvis der skulle komme lagersalg igen

Holmegaard og Rosendahl er en del af en dansk designvirksomhed som også har andre brands, som f.eks. Kähler. Dem opkøbte de hvilket betyder at Kähler desværre heller ikke holder lagersalg længere, hvilket mange er ret kede af.

Gode tilbud på Holmegaard og Rosendahl

Hvis du skulle stå og gerne vil have gode tilbud på glas og porcelæn fra de populære mærker, så kan du ofte finde dem online, vi har lavet sider med gode tilbud på Holmegaard og gode tilbud på Rosendahl, hvor du kan finde webshops som hele tiden kører med online tilbud på begge mærker.

Holmegaard er en gammel dansk familievirksomhed, som designer glas, du finder både glas til spisebordet men også glas lamper og andre interiør ting i glas, fælles for deres design er at det er meget genkendeligt og har en lang levetid i forhold til design, det går ikke lige af mode i morgen, vi kan have lamper fra 60'erne og 70'erne som er yderst moderne i dag.

Rosendahl kender vi alle sammen fra Grand Cru serien med glas, kopper, karafler, tallerkner og meget mere, men de laver også rigtigt meget andet, og du kan derfor også finde termokrus til din kaffe, opbevaringsbøtter og meget mere, men tjek de online tilbud ud, og så håber jeg du finder det du leder efter.