Facebook pixel
GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Hanne Bloch lagersalg

Hanne Bloch lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Hanne Bloch beachwear lagersalg

December lagersalg hvor du kan spare 50% på SS14 kollektionen

Lagersalg med badetøj og lækkert beachwear.

Hanne Bloch har ikke holdt lagersalg længe, skulle det dog ske at der kommer lagersalg igen, så vil du kunne tilmelde dig en reminder mail her på siden, så vil du modtage en mail hvis der skulle komme et nyt lagersalg.

 

Hanne Bloch dansk design

Lækkert dansk design til stranden, skal du have styr på sommermoden så designer Hanne Bloch lækkert badetøj og andet tilbehør til en dag ved vandet, hvor du er sikker på at have et lækkert look, du finder bikinier, badedragter, omslag og meget andet til en dag ved stranden, så om du skal bade i Danmark eller en tur til udlandet, så er der badetøj til hver en lejlighed, efter hvilket design du er mest til.

Hanne Bloch startede i 2008 efter mange år i designvirksomheden Missoni, hendes design hylder kvindekroppen, og der bliver brugt farver og tekstur i hendes design, som giver det et genkendeligt look og får det til at skille sig ud, som noget nyt kan du også finde let tøj som bukser, kjoler, toppe mm. som er nemt at have på til dit strandlook, hvis du lige skal have noget på for at gå op og spise eller bare til at gå en tur.

Du finder også almindelig tøj eller tøj til fest, fælles for det hele er at det er lavet i god kvalitet, så du kan få en silkekjole eller en glimmer habit.

Se også Lagersalg på Sjælland

 

Adresse:

Emanuel Olsens Vej 14
2000 Frederiksberg
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B