Han Kjøbenhavn lagersalg

han kjøbenhavn logo

Åbningstider

fredag, 4. september 2015 til søndag, 6. september 2015

Adresse

Møntergade 1
1116 København K
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Han Kjøbenhavn modetøjs lagersalg

60-80% RABAT

Husk at tilmelde dig reminder listen, så du får besked når der kommer et nyt lagersalg i København igen.

Salg af jeans, sweatpans, sweatshirts, skjorter, t-shirts, jakker, briller og meget mere.

De modtager IKKE dankort

Han KJøbenhavn er et dansk modemærke, som navnet nok også hentyder :-) 

De designer streetwear til både mænd og kvinder og er et meget fashion forward mærke, der er med til at sætte deres egne trends, det gør også at deres designs er meget unikke og man nemt kan kende deres stil og design.

Når de holder lagersalg giver de den ekstra gas med rabatterne og giver dig helt op til 80%, det er vilde priser og noget der er værd at tage afsted for, hvis du er vild med deres tøj, så skal du da med til lagersalg :-)

Kan du ikke vente til at Han Kjøbenhavn holder lagersalg igen, så kan det være der er andre mærker som falder i din smag der har lagersalg lige nu, hvor du kan gøre en god handel på nyt tøj til din garderobe. 

Han Kjøbenhavn er som sagt streetwear, det betyder at du finder rigtigt meget tøj som er inspireret fra sportens verden, de laver derfor rigtigt mange hoodie og sweatshirts, og de har også kjoler som ligner noget der er lavet af et par fodbold shorts fra 80'erne, og t-shirts der ligner cykeltrøjer og det er både til mænd og kvinder, er du til tøj der er behageligt at have på, men samtidigt skiller sig ud? er det her måske lige noget for dig.