H. Skjalm P. lagersalg

H. Skjalm P. logo

 

 

Åbningstider

torsdag, 2. maj 2019 til lørdag, 4. maj 2019

torsdag: kl. 14:00 - 19:00
fredag: kl. 12:00 - 19:00
lørdag: kl. 10:00 - 17:00


Adresse

H. Skjalm P. - Lager
Ringager 17B
2605 Brøndby
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort mobilepay

VIP fordel
VIP adgang den 2 maj kl 13.00 - 14.00
Afsluttet


H. Skjalm P. lagersalg 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

H. Skjalm P. holder kæmpe lagersalg med gode besparelser på mellem 60-70%.

Vi sælger bl.a. ud af vores ikoniske viskestykker til 15 kr. pudevår til 20. kr., vaser fra 25. kr., lamper fra 40 kr. og meget andet lækkert boliginteriør.

Praktisk information:
Der bliver fyldt op med nye varer alle dage.
Vi tager imod mobilpay og dankort.
Barnevogne er velkomne.


Vi glæder os til at se jer!


Vil du også først ind til dette lagersalg? - du kan trække 1 stk. VIP billet til dig selv herover hjemmesiden. Viser du din billet på mobil i døren, lukker vi dig ind i VIP timen. Som VIP-medlem ved lagersalg.com får du før-adgang til en række lækre lagersalg, når du lukkes ind i VIP timen vil i derfor være et begrænset antal mennesker grundet et maksimum på billetterne via vores hjemmeside. Dette sikre dig at du kommer hurtigt ind, og der er god plads at shoppe på, og selvfølgelig at du sammen med de andre VIPere for førsteret til alle varerne, ret lækkert ikke ? ;)

Du tilmelder dig VIP, samt kan læse mere om medlemskab her: https://www.lagersalg.com/vip-club

 

H. Skjalm P. startede i sin tid blot som en retailforretning i København centrum i 1953 af ægteparret, men i dag kan du også shoppe produkterne online. Virksomheden er altid nogle af de første der er med på trenden og lancerer nye farver, mønstre og former hele tiden. Deres vision er at skabe et innovativt design med naturlige materialer, god kvalitet og i det skandinaviske look.