Gitte K lagersalg

Gitte K tasker

Åbningstider

lørdag, 3. september 2016
kl. 10:00 - 15:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Rugvænget 33
2630 Tåstrup
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Adax & Depeche lagersalg hos Gitte K

Det er ved at være længe siden der har været lagersalg sidst.

Kommer der et lagersalg igen vil vi sende en mail ud til dig som er tilmeldt på reminder listen, så er du ikke tilmeldt kan du hurtigt gøre det og du vil være sikker på at få besked om næste lagersalg.

 

Du kan finde Adax & Depeche sat ned med mere end 50 % og der vil også denne dag være lidt rabat på de nye varer. 

Der vil være et bredt udvalg af tasker, cluches, shoppers, punge mm.

GitteK er en lille ny forretning drevet med hjertet og eventyrlysten som drivkraft. Det er i lande som Kina og Nepal, at GitteK henter inspiration hos lokale producenter og kunsthåndværkere, såvel som i masseproducerede varer, der bærer præg af landets og regionens unikke stil og håndværksmæssige tradition.  Så her får ADAX taskerne virkelig også lov til at blomstre!

Kom med til lagersalg med tasker fra to ekstremt populære danske mærker, der vil være 50% rabat på det meste og du finder tasker til hver en lejlighed, der er både små punge og store weekend tasker. Der vil være noget for enhver smag, begge mærker er kendt for deres høje kvalitet og mange af taskerne er lavet i det fineste læder, som kun bliver flottere og flottere jo mere du bruger din taske, og det gør også at du får en taske som kan holde mange år ud i tiden. Håber du finder en taske du kan bruge.