Gestuz Online Lagersalg

gestuz logo

Åbningstider

fredag, 15. maj 2020 til søndag, 17. maj 2020

Betalingsmetoder

dankort visa mastercard mobilepay

Besøg website »

Online Lagersalg hos Gestuz

Lagersalget er startet!


Shop her!

Gestuz sælger ud af ældre kollektioner på deres webshop med besparelser op til 80%, du vil både kunne shoppe tøj og sko. 

Der vil være mulighed for blandt andet at købe flere læder styles, hvilket ofte er i høj kurs hos dem. 

Det starter fredag den 15. maj kl. 8:00 og det vil køre til og med søndag den 17. maj.
Vil du være sikker på at få besked så snart lagersalget går i gang online, så klik på 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her'.
Det er kun muligt at købe med disse store rabatter i tre dage og der vil være mange styles, der kun findes i et begrænset antal. 

De gør blandt andet dette for at give ikoniske Gestuz styles en ny levetid. De er overbeviste om, at der vil være nye såvel som gamle favoritter, og måske endda nogen man ikke nåede at få fat i for nogle sæsoner siden. Det er første gang de afholder et online kollektionssalg, og det gør de netop nu for at tilbyde deres trofaste webshop kunder en unik mulighed for at finde lige netop det de søger.

Gestuz blev grundlagt af Sanne Sehested i 2008, og hun ønskede at skabe et brand, der bl.a. var inspireret af hendes egen garderobe. Det er et brand til den moderne kvinde og de skaber yndlingsitems, der let favner kvinders hverdag og viser, at der ikke kun er én måde at være kvinde eller klæde sig på. Gestuz har rødder i den skandinaviske designtraditions ubesværede lethed og gør samtidig oprør mod den, ved diskret at ændre og opdatere klassikerne.