Gert Nielsen Slagter lagersalg

gert nielsen logo

Åbningstider

fredag, 1. september 2017
kl. 11:30 - 16:00
Fredag kl. 11:30 - 16:00

Adresse

Stamholmen 140 B
2650 Hvidovre
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Besøg website »

Gert Nielsen slagter lagersalg i Hvidovre

Du har mulighed for at købe lækkert mørt kød, både skåret i bøffer og hele stege. Du kan også købe deres helt egne frisk producerede grillpølser i flere forskellige varianter. Deres hjemmelavet hamburgerryg, er lavet efter den gammeldags opskrift og helt ny-røget. Der vil også være mulighed for at købe hjemmelavet leverpostej, pålæg, salater, dressinger, kyllingebryst, lam, samt hakkebøffer med hjemmelavet røget bacon i. 

Rigtig gode slagtervare til gode priser, direkte fra lageret!

Se priser og mere info på prislisten. 

OM SLAGTERFIRMAET:

Slagterfirmaet Gert Nielsen A/S er en gammel virksomhed, som blev grundlagt i Eskildgade i København i 1946. I 1963 overtog sønnen, Arne Nielsen, firmaet der i 2000 blev solgt til den nuværende ejer, der også hedder Gert Nielsen, og som er barnebarn af stifteren. 

Da lokalerne i Eskildsgade 12 efterhånden blev for små, flyttede vi i 1952 til kødbyen, hvor vi siden havde 3 adresser, indtil vi i 2009 rykkede ind i de nye og topmoderne faciliteter i hvidovre. Bygget helt efter vores egne ønsker og krav, og hvor vi nu bla. har fået optimale forsyningsmuligheder og bedre adgang til at distribuere vores varer til kunderne.

Oprindeligt forsynede slagterfirmaet andre slagterbutikker med specielt røgvarer. I dag er kunderne bla. restauranter, storkøkkener, detailhandlen, kantiner og plejehjem. Sortimentet er nu vokset til komplette slagterløsninger - alt indenfor kød.

Vi er en gammel virksomhed, hvor dyder som solidt håndværk og fagkundskab går hånd i hånd med ufravigelige krav til hygiejne og miljø.

OBS: Parkeringspladser rund om bygningen + stor p-plads 50 m derfra, samt på modsatte side af vejen. Barnevogne er velkomne, men husk det er på et kølelager med ca. 5 grader