Georg Jensen Damask Udsalg

Georg Jensen Damask logo

Åbningstider

torsdag, 18. juni 2020 til søndag, 12. juli 2020

Besøg website »

Udsalg hos Georg Jensen Damask

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Du kan altid shoppe på deres hjemmeside lige her!

Lige nu er det udsalg hos Georg Jensen Damask og du sparer masser af penge på de smukkeste produkter.

SHOP HER!

 

Generelt info:

Vores populære lagersalg byder på hverdagsluksus til alle hjemmets rum – og som noget nyt foregår det hele online. Det betyder, at du kan deltage, uanset hvor du befinder dig, og lige når det passer dig. Vi garanterer som altid kvalitet til favorable priser.

Til dette års online lagersalg kan du forvente et eksklusivt udvalg af udgåede varer samt varer, der ikke har optrådt i kollektionen før. Glæd dig til duge, sengetøj, håndklæder, viskestykker, plaider og meget mere – alt sammen til stærkt reducerede priser. 

Georg Jensen er en del af den danske design tradition - de er et velkendt mærke på det danske marked, da de har været på markedet i flere generationer. Georg Jensen har et stort produktsortiment inden for tekstiler - som duge, servietter, sengetøj osv, i så god kvalitet at de er kongelige hofleverandører.

Der er altid et bredt udvalg af deres kendte designs, og deres vævninger i meget høj kvalitet. Dette gør dog at deres varer også er noget dyrere, end andre tekstiler, men her sikre du dig et produkt som har et unikt design og som kan holde i mange år frem.
Grunden til at de har så høj en vævning af deres tekstiler, er netop så slidstyrken/holdbarheden på deres tekstiler bliver så god som muligt!
Kort sagt bør du skynde dig at komme afsted til dette lagersalg, hvis du er træt af dine tekstiler hele tiden går i stykker - og ønsker noget der holder samt er en visuel fryd!