Geographical Norway lagersalg

Geographical Norway logo

Åbningstider

fredag, 16. november 2012
kl. 12:00 - 17:00Ingen info om åbningstider.

Adresse

Hundigevej 79
2670 Greve
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Geographical Norway lagersalg i Greve

Ekstra lagersalg, med flere varer samt nye modeller og større udvalg - børn, junior, herre, veste, fleece, shoftshell, sweat- og poloshirts m.v. i mange nye farver.

Stærkt nedsatte priser, du kan spare op til 70% på et stort udvalg af outdoor, jakker og frakker i uld-, dun- og dynekvaliteter samt læder, skind og pelse, fra europæiske og danske leverandører.

De modtager dankort.

Skal du have nyt overtøj? måske en ny vinterjakke eller trænger nogen i din familie til nyt overtøj? Ja, så er der mulighed for at slippe billigt når Geographical Norway holder deres lagersalg i Greve, hvor der er billigt tøj til hele familien, de fleste kender dem nok for deres anorakker men de har også mange andre former for jakker at vælge imellem, en ting er sikkert du kan få en rigtig god jakke til en skarp pris når de holder lagersalg, vil du gå vinteren i møde i en jakke som kan holde dig varm? for vi ved det er mega træls at fryse. De har dog også sommerjakker, veste og meget andet, så du kan finde overtøj til både kulde og varme, eller vind for den sags skyld, så måske du er et udemenneske som bruger en del praktisk tøj, så er der gode penge at spare når de giver helt op til 70% rabat, det er nogle vilde priser og meget stort nedslag når det er dyre jakker vi snakker om, håber du finder noget du kan bruge, god shopping til lagersalg.

Se også Lagersalg på Sjælland