Facebook pixel
Dk's største guide Bliv VIP medlem

Geneva Sound lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som medlem og få automatisk besked om kommende lagersalg

Lagersalg med musikanlæg

Spar op til 70% på musikanlæg.

Geneva Sound Systems giver dig alt hvad du søger i et traditionelt musikanlæg, blot konstrueret i et enkelt kabinet med plug & play. ingen besværlige installationer. De sweiziske musikanlæg byder på syblim lyd og fås med eller uden DAB+/FM, Bluetooth, Airplay og CD-afspiller, samt indgang for tv. på nogle af modellerne er der iPod/iPhone dock og på andre er det hele trådløst.

Nu kan du gøre et super kup - uanset om du er på udkik efter en lille fiks radio til køkkenet, eller det helt store anlæg til stuen. Alle modeller er nye, men udgående og der ydes naturligvis 2 års garanti.

De modtager dankort og kontanter

Skal du have fyret op for musikken i hjemmet? så er der nu en god mulighed for at få et billigt anlæg, der vil være alle former for anlæg så du har mulighed for at have en lille radio til køkkenet, og et stort anlæg i stuen som kan spille op til fest, der er alle former for anlæg til hjemmet, du finder anlæg i god kvalitet som giver en rigtig god lyd, og det er til alle former for musik om du er til klassisk eller tekno, ja så skal der være god lyd for at det lyder godt. Lagersalget er mest med demo varer og rester, hvor de giver dig helt op til 705 rabat, hvilket ikke er priser du normalt ser.

Vil du gerne med til andre lagersalg, så kan du finde hele oversigten over lagersalg her

 

 

Adresse:

Gladsaxevej 356
2860 Søborg
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Løbende opfyldning
Parkering
Kørestolsvenligt lokale
Besøg hjemmeside

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ