Garn.dk lagersalg

Garn.dk logo

Åbningstider

fredag, 24. oktober 2014
kl. 10:00 - 15:00
Fredag kl. 10:00 - 16:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Albuen 56 A
6000 Kolding
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Garn.dk lagersalg i Kolding

Lagersalg med garn spar min. 10% og op til 50-60% på partivarer.

Du finder et stort udvalg af forskelligt garn, der er økologisk garn både i uld og bomuld, men også en lang række andre som silke, alpaca, cashmere, hør, mohair og meget mere.

De har også strikkeopskrifter, strikkepinde og andet tilbehør.

Garn udsalg - se hvor nu

Strikker eller hækler du? og vil du gerne have garn til dine projekter? men det bliver hurtigt dyrt det ved vi godt, derfor kan du sparer en masse hvis du handler dit garn på lagersalg, her kan du få fyldt op i garn kurven til langt mindre pris end normalt, der vil være garn i mange forskellige farver og kvaliteter, så der skulle gerne være noget der passer til de fleste opskrifter, så du kan få det du søger, måske du ikke lige kan finde den farve du leder efter, men der er nok noget der mindre om. 

Lagersalget er i Kolding men der er heldigvis også andre garn lagersalg rundt i landet, hold hele tiden øje med vores side for opdatering om nye lagersalg, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev så får du besked om lagersalg hver uge, vi holder alle opdateret om de nyeste lagersalg hele tiden og det er lige fra garn til vin og meget andet, du vil hvis du er god kunne købe alt med rabat, så du aldrig skal købe noget til fuld pris igen, bortset lige fra dagligvarer dem kan vi ikke klarer.