Fannymia lagersalg

Fannymia logo

Åbningstider

torsdag, 22. november 2018 til fredag, 23. november 2018
Torsdag kl. 12:00 - 17:00
Fredag kl. 12:00 - 19:00

Adresse

Segway tours
Nikolaj Plads 34
1067 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Fannymia lagersalg 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Bemærk ændret adresse. Gå igennem receptionen ved Segway Tours. 

Black friday lagersalg.

Kom og mød 8 brands med lækre ting til små og store.
By Lille Vilde, Fannymia, Hagelens, Little Wonders, Minifin, Mit Dejlige Hjem, Monsieur Mini & Mini Label.

Du kan finde tøj, hårpynt, smykker, interiør og bambus service til børn.

Fannymia har siden 2005 designet børnetøj til børn i alderen 0-6 år. Et univers af klassiske linjer, med fokus på detaljen, friske kombinationer af tekstiler i uld, liberty, og jersey. De fleste af vores varer er i Oeko-tex bomuld. Fannymia designer originale styles med et pust af den skandinaviske klassiske stil. De skaber børnetøj der til en hver anledning, såvel hverdag som specielle lejligheder, skal være behageligt at have på, let at lege i og nemt selv at tage på.

Deres mål er at skabe anderledes børnetøj til en pris, hvor alle kan være med, og hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Alle designs er grundigt gennemarbejdet, tilpasset og kælet for.

Find alle aktuelle lagersalg med børnetøj her

Skal dine børn have nyt tøj, men vil du ikke betale fuld pris? for vi ved jo godt at der skal meget tøj til, særligt mens de er små og derfor er det rart at kunne få noget rabat så man ikke bruger hele budgettet på tøj til dem