Fabelab Og Loullou Lagersalg

 

 

Åbningstider

fredag, 15. juni 2018
kl. 11:00 - 18:00


Adresse

Fabelab studio
Nansensgade 73
1366 København K
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

Fabelab & Loullou lagersalg.

 

Du kan spare helt op til 80 % lækre ting til børn og børneværelset. Du vil kunne finde tidligere kollektioner, 2.sorteringsprodukter og prøver fra Fabelab og Loullou. 

Du vil finde stor rabat på sengetøj, sengerande, puder og mange af Fabelabs søde produkter til de små, ALT i 100% økologisk tekstil. Loulou vil også have flere af deres favorit varer i træ, som legestative og flere mindre søde produkter. 

 

Vi glæder os til at se jer og jeres søde små. 

Praktisk info:
Barnevogne kan stå trygt udenfor vores studio
Vi ligger 5 min gang fra Nørreport st
Du kan også finde P-hus ved Torvehallen.

 


Fabelab er et brand der bygger på leg, og lysten til at fortælle historier. Fabelabs designs er inspireret af ejerens kærlighed til geometriske former, som kan blive tolket til mange forskellige designs. Derudover er en hjørnesten i Fabelabs forretning, at have fokus på miljøet. Fabelab er designet til den næste generation, de ønsker at passe på og drage omsorg for både børnene og miljøet. Dette gør de ved at producere deres tekstiler i økologisk bomuld. Derudover forsøger de også at lave deres emballager til noget, som børnene efterfølgende kan bruge til leg – således at det har et dobbelt formål.