Elise Gug lagersalg

Elise Gug logo

Åbningstider

onsdag, 9. september 2015 til torsdag, 10. september 2015
Onsdag kl. 07:30 - 18:00
Torsdag kl. 09:00 - 17:00

Adresse

Store Kongensgade 108 1. th
1264 København K
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Elise Gug designer lagersalg

Salg af kollektionsprøver og rester.

Spar op til 70%

Vil du have besked om næste lagersalg? Så tilmeld dig reminder listen

Elise Gugs design er meget elegant og tidsløst, samtidigt med at det er moderne og har nogle utroligt lækre detaljer, inspirationen til tøjet kommer meget fra kendte mode elskere som Jackie Kennedy, Grace Kelly og de moderne italienske kvinder, alt tøjet er produceret i Italien.
Vil du gerne have klassisk modetøj i en utrolig høj kvalitet, som kan holde mange år frem i tiden? Så er Elise Gug et godt valg, deres designs er til den kvalitetsbevidste kvinde der gerne vil klæde sig klassisk og feminint.

Elise Gug forhandles hos eksklusive butikker rundt i Danmark, og du finder det ikke ret ofte på udsalg, da det er klassiske designs som ikke går af mode, derfor er det også en oplagt mulighed for at gøre en ekstraordinær god handel, når de lukker op for deres lagersalg, her vil være op til 70% rabat, det er priser du ikke finder andre steder, og ud over de gode priser, kan du også finde unikke kollektionsprøver som ikke er sat i produktion, og som derfor kun kan findes på deres lagersalg, så hvis du gerne vil skille dig ud og have noget eksklusivt andre ikke har, vil lagersalget helt klart være et godt valg, for at sikre dig nogle gode items som kan holde i mange år.

De tager dankort og kontanter

Håber vi ses til lagersalget - god shopping!

Se også Lagersalg i København